Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Nem, nekem már '94-ben, az elején fönt volt az X (egy VESA buszos Cirrus Logic 5426-os videókártyám volt, emlékszik még valaki ezekre?
), csak nem használtam nagyon, mert ahhoz is 8 mega RAM kellett legalább. Ha nem jól állítod be, akkor most is hazavágja a monitorodat, csak azóta a monitorok fejlődtek és ha olyan frekvenciájú jelet kapnak, amit nem tudnak már megjeleníteni, akkor lekapcsolnak. 
Viszont a totál kézi beállítás miatt tudtam magamnak 720x400-as, 70 Hz-es videómódot csinálni az öreg, nagyon gagyi mono VGA monitoromon és így nem rontotta a szememet!
Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Társasjáték topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), csak nem használtam nagyon, mert ahhoz is 8 mega RAM kellett legalább. Ha nem jól állítod be, akkor most is hazavágja a monitorodat, csak azóta a monitorok fejlődtek és ha olyan frekvenciájú jelet kapnak, amit nem tudnak már megjeleníteni, akkor lekapcsolnak.