Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Légyszíves legközelebb használd a keresőt, mielőtt topicot nyitsz: Bővebben: link
-
Dextrose
csendes tag
Hi!
Már vagy egy éve fennáll a probléma, azóta nem oldottam meg, nem is nagyon foglalkoztam vele. Van egy ilyen cuccom:
Linksys Instant wireless network adapter, azaz WUSB11
Hol lehetne ehhez drivert találni az UHU-hoz? Mert már régen feladtam a keresést. Ha tudnátok adni egy linket, vagy hogy hogyan lehet elérni drivert hozzá, az nagyon jó lenne. -
Henky
csendes tag
?
[Szerkesztve] -
danzi
tag
nem tudom, ahogy lattam az 1.1-es UHU-ban 2.4.23-as kernel van, nem mintha ettol tutira benne lenne az nforce2 tamogtas...
-
crab
senior tag
-
danzi
tag
Sziasztok, most szeretném feltenni az UHU 1.1-es verzióját, lévén kipróbáltam egy 200MMX csúcsgépen, amin szépen futott ahhoz képest, h ősrégi a vas... Az lenne a kérdésem, hogy van-e vkinek tapasztalata, esetleg NForce2-es lapon Gef chipes vidkartyával??
DanZi
Aktív témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest