Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojojo
senior tag
Most már odáig eljutottam,hogy mindenem müködik(hangkártya,TV kártya,nyomtató,) de a scanner és a Orinoco kártyám nem hajlandó müködni pedig mind kettöt látja.
Az Orinoco kártyám PI4 ként látja de nem kellene világitania mint Win. alatt mert ugye igy kap áramot??
Na most a scannerem is usb-és a kártyám is ezeket nem tudom beüzemelni de usb-és nyomtatom igen???
Modprobe Prism2 usb után: az usb-re irja,hogy nem azonositott!!
Még az USB-vel kellene kezdenem valamit??
NA HÁT EBBÖL IS LÁTSZIK,HOGY NEM PINGVIN VOLT A JELEM AZ OVIBAN!!
-
jojojo
senior tag
Ezzel a driverel probálkoztam:[L] ftp://ftp.linux-wlan.org/pub/linux-wlan-ng/linux-wlan-ng-0.1.16-pre10.tar.gz[/L]
Ebben is benne van az usb driver nem?Szvsz
Meg ezzel is: :[L] ftp://ftp.linux-wlan.org/pub/linux-wlan-ng/linux-wlan-ng-0.1.11-usbonly.tar.gz[/L]
Jók?
Vagy nagyon messze vagyok??
-
jojojo
senior tag
Mikor a hálókártya ''make config''-jánál kiválasztom a tipust a következöt kérdezi:
Linux source directory:
ide mit kellen irnom?? -
jojojo
senior tag
Polesz!
Nem jössz mostanába Pestre?
Lenne kedved egy eszem iszom közben UHU beállítást végre hajtani?
Nagy segítség lenne ha nem itt a neten keresztül váltanánk az infokat,mert úgy jobban tanulok ha látom is,hogy mit hova miért stb.....
-
jojojo
senior tag
A következő lenne a gondom:
mikor feltelepitem az uhut az egerem müködik rendesen de újraintidás után meg se mozdul olyan mintha nem is látná.
Ez egy rádiós,vez.nélküli.optikai egér
Ez mitöl van???
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)