Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

Sziasztok!

Abszolút nem vagyok otthon az OS-ek "mélyebb" használatában, azonban annyira felmérgelt pár hete a Windows, hogy Ubuntura váltottam. Az meg annyira bejött, hogy maradtam. A stock rendszer (14.04) tökéletesen kielégette az igényeimet (mindössze egy Dropboxot kellett feldobnom még), azonban sehogy sem bírtam a rendszert kompatibilissé tenni az IOS eszközeimmel. Ezernyi utánaolvasás és sikertelen telepítés után úgy döntöttem, hogy a VirtualBox lesz az én haverom, mivel a heti egyszeri iTunes használat erejéig nem lesz gond a Windows-zal. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy a Windows lássan valamennyit az Ubuntus fájlok közül? Konkrétan van 30 gigányi zeném, amiket szeretek cserélgetni az eszközeimen. Az luxus lenne, ha az Ubuntu fájlrendszerén, és a VirtualBoxon belüli Windowson is tárolnám őket, de ha a Windows hozzáférne ("hálózaton" keresztül talán?) az Ubi egyes mappáihoz, akkor nem lenne több gondom. Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm!

“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák