Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• urandom0

senior tag

válasz inf3rno #41225 üzenetére

Nem kell semmi komolyra gondolni, az egyik egy egyszerű to-do list jellegű app, ahova fel tudod írni a feladataidat vagy bármit, amire emlékezni akarsz, prioritásokat tudsz rendelni hozzá, kategóriákba tudod rendezni és a kategóriák alapján természetesen lehet szűrni is, és az értesítési területen mindig jelen van az app értesítése, amiben az első néhány bejegyzést látod, tehát ha lehúzod a tálcát, akkor azok ott figyelnek folyamatosan.

A másik egy koncentrálást/relaxálást/figyelést segítő app, amiben van egy rakat beépített hang, a madárcsicsergéstől kezdve, a tengerparti hullámok hangjain keresztül a New York-ig utcazajokig többféle hang (jelenleg összesen 36), és ezeket tudod mixelni, ezekből preseteket kialakítani, amiket elmenthetsz... én arra használom, hogy amikor itthon dolgozok, elnyomja a körülöttem tevékenykedő család hangjait. Erre nekem a zene nem jó, nem tudok figyelni tőle a munkára, de az ilyen háttérhangok igen. Ha Play store-ban rákeresel arra, hogy "tinnitus relief", akkor találhatsz hasonlókat.

A harmadik most nincs publikálva, ez egy tavaly megjelent filmhez kapcsolódó app volt. Igazából csak azt akartam felmérni, hogy mennyire van értelme ilyen filmes dolgokhoz kapcsolódó appot készíteni.

A negyedik a munkahelyemnek készült promo app volt.

Az ötödik tervezés alatt áll.

Új hozzászólás Aktív témák