Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

válasz hcl #40201 üzenetére

Azt elfedtem korábban megkérdezni, hogy ubuntun van-e standard idő arra, hogy felálljon a rendszer? Nem összehasonlítgatásra, csak azért, mert "frászt" kapok tőle újabban.

Telepítés után pikk-pakk felállt a rendszer, de a 7végén már egyre lassabban, először egy sort írt ki a tetején, aztán kettőt, ma délelőtt használtam, kb. 6 órát, és most mikor újra bekapcsoltam nem volt elég a képernyő a kódsoroknak, amik lefutottak, végül 5-8 percig nem tudott felállni a rendszer (fekete képernyő, egy villogó alsó vonással... ami nagyon idegesítő volt... végül újraindítottam, és kb. 5-6 perc után jelent meg a jelszókérés.
    Szóval ezt nem értem, hogy miért tart egyre tovább. A kódsorok megsokasodását sem értem, de, ha neki ez kell a "karbantartáshoz", akkor oké, majd megszokom.

Amikor még 1 sort írt csak, azt (pár napja) 3.-ra lefotóztam, clean, files, és block-ot írt ki a számok mellett, ami normál működésnek tűnt. Amikor 2 sor lett, abban volt errors, de nem tudtam megjegyezni és el is tűnt, mire lefotóztam volna... és mivel felállt a gép, úgy gondoltam, hogy javította. A sok sort viszont nem értettem most.

Ha van konkért parancssor, amivel utólag megtudhatom, hogy ez mi volt, vagy van-e gond a géppel, azt megköszönném. (és újfent bocs a "konyhanyelvért", tényleg ismeretlen terület ez nekem...)

Új hozzászólás Aktív témák