- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt mostanában AMD-s VGA-d? Költői kérdésnek szántam.
Nekem az van, amióta otthagytam a Win7-et, 3,5 éve. Azon kívül, hogy első hetemen a Wheezyvel szenvedtem abszolút kezdőként, amíg ráügyeskedtem a fglrx-et, ill. egyáltalán kiderült, hogy olyan is van, no ezen kívül soha semmi gondom nem volt az AMD-vel, pedig most APU-m van, amire szintén mondják, hogy problémás. Mint és egyéb Ubuntu változatok és származékok esetében abszolút problémamentesek voltak eddig a megjelenítésék. Most felraktam tisztán a 18.2 Mint-et még padoka PPA nélkül és semmi gondja nincs. Most lefagyott, mert feltekertem a memória értékét 2133-ra 1333-ról, de ez más jellegű gond lehet, elég bonyolult nekem a lapom BIOS-a, már párszor sikeresen elpiszkálgattam.
---------------------------------------------------------------------
Minden új most, nincs fenn semmi plusz, mondjatok már nekem léci PDF szerkesztőt, mert nagyon nem találom, mi volt az, ami jó volt valamikor, elég ritkán használom.
-
lev258
veterán
Itt most a probléma nem a dual-VGA-ból jön, hanem az Nvidia driver telepítéséből. Erre mondhatnám én is, hogy ha csak Intel lenne, nem lenne gond.
Egyébként AMD-vel, egy rendes kernellel és Mesa PPA-val egyáltalán nem problémás, ennyire biztosan nem.
De most már befejezem, mert ez már nem a kérdezők problémáiról szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mafia: The Old Country teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest