Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thocy a ZAGY

tag

válasz ubyegon2 #28899 üzenetére

Elhiszem, hogy lehet optimalizálni, 20-25 éve én is állítgattam állandóan mindent, pár naponta futtattam a defragot, akármit, hogy kicsit gyorsabb legyen a 286-os és a 40MB-os winchestere (előtte volt C64 és Amiga, azokat csak használni kellett), majd az újabb gépek utána. De már nem akarok.

Én elvárom a pénzemért, hogy ne kelljen szórakozni sem hardverrel, sem szoftverrel. Ha nem ezt kapom, legközelebb mást veszek. Lehet, hogy lassult valamennyit a TRIM hiánya miatt a korai SSD-m, de a mindennapokban ezt nem vettem észre, így nem is érdekelt a beállítása. Ahogy most sem, és ezzel így van a vásárlók 95%-a is. Mindegy, hogy nemtörődömségből, hozzá nem értésből vagy akármi miatt. És ezek az eszközök jórészt tökéletesen működnek piszkálás nélkül is.

Nyilván, akinek van erre ideje, vagy az utolsó %-nyi teljesítményre is szüksége van, engem nem zavar, ha foglalkozik az SSD optimalizációval, mindössze annyit mondtam, hogy saját tapasztalatom alapján átlagembernek ez tökéletesen felesleges időrablás.

Új hozzászólás Aktív témák