Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz lionhearted #11797 üzenetére

Sajnos az EasyCAP digitalizáló csak ezzel működik.
    Arra a többi fórumtagnak sem sikerült rájönnie, hogy miért...
    Olvass vissza, kitárgyaltuk már sajnos a témát.

A Unity felület pedig cserélhető...
    Tudom, persze.
    A kérdésem az lenne, hogy az Unity felületnek (vagyis önmagában csak ennek a "változásnak") a gépigénye kisebb, nagyobb, vagy kb. ugyanolyan ?
    (Gondolok akár külön-külön a CPU és memória igényre.)

A - lassúnak ítélt, Ubuntu 11.04-et futtató - gép egy Dell GX60-as gyári konfig: P4 2Ghz, 512DDR, Intel 845G-be Integrált Extreme Graphics, és egy asszem 40GB-os IDE vinyó.
    A másik - gyorsabb, de 12.04-et (Unity-vel) futtató - gép egy Fujitsu gyári konfig, P4 2,2Ghz, 512DDR, ugyanaz a chipset és VGA, és valami hasonló vinyó.

Mihez érhető el vajon zárt driver ?
    Intel VGA-hoz én úgy tudom nincsen. Hang megy (vagy kéne ahhoz is?). És mihez kéne még máshoz ?

MOD:
    Ja és bónusz: A Dell gépen nem működik a LAN. Az elején még néha ment (alig tudtam felrakni a VLC-t, szenvedgettem a megfelelő csomagszerver beállításával - később jöttem csak rá hogy ezt is már ez okozhatta).
    Olyat csinál, hogy ha nincs bedugva kábel, világít a Led az RJ45 foglalat mellett, ha bedugom elalszik.
    Beraktam egy Realtek chipes PCI LAN kártyát (pár éves darab, a szokásos olcsó, tömegtípus Low Profile RJ45 kártya), de az sem működik. Sajnos a Realtek chip pontos típusát nem néztem meg. Melyek azok, amihez nincs driver ? (Nekem eddig jó tapasztalatom van a Realtek NIC-ekkel.) Kiszedem majd és megnézem milyen pontosan - de szokott ezzel gond lenni ?
    Aztán az lett, hogy vittem egy asszem Ralink chipes Asus USB Wifi adaptert, az elsőre megy.
    De ez saját, úgyhogy jó lenne majd ha 1-2 héten belül működne a vezetékes, és haza tudnám vinni ezt az USB-set.

Új hozzászólás Aktív témák