- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
b05co
tag
válasz
HuMarc #10223 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
ui.: nekem sem akarta ma átállítani a hátteret, de aztán a sokadik restart után egyszer csak az lett amit én raktam be
és egy újabb kérdéssel is bombáználak titeket, mikor az egyik programot be akartam tenni az indítóba egy üres slotot képzett ami azóta sem tűnt el és ha ráállok akkor a következőt írja: "Ejtse ide az alkalmazás hozzáadásához" de rég nem fogok semmit !?
továbbá azt engedi hogy kritikus töltöttségnél ne csináljon semmit, de én szeretném hogy kikapcsoljon még a rendszer magától, mivel az akku olyan hogy 11%-ig mutatja hiába van 100%-on az egészet belesűríti ebbe a skálába és pl az 5% az még majdnem a fele de a gép már lehibernál, az 1% viszont valóban 1% és akarom hogy még mentsen mindent és úgy offoljon ki
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest