Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Az egész ott kezdődött, hogy vettem egy notit részletre (régi álom) megkíméltem stb, de tesóm egyre többet rájár lassan ott tartunk, hogy én kérem el tőle a saját gépem. Ami a kisebbik gond (mondjuk nem neki vettem) de ráadásul dohányzik folyton tiszta hamu. Szóval szeretném lekoptatni róla.
MA reggel egy cikben olvastam az Ubunturól és kitaláltam, hogy új rendszer lesz rajta amin nem fog futni az MSN-en (gondolom lehet futattni, de Ő ezt nem tudja) Így gondoltam majd kipróbálom, és most hogy minnél több infót olvasok róla annál jobban tetszik.
De gondolom vannak hátulütői is a dolognak. -
qpakcovboy
őstag
válasz
nyúlon_túl
üzenetére
Ezt az Ultimate változatot ismered? Gondolom kiírom egy DVD-re és arról bootolok telepítéskor. a többi meg majd adja magát. Már alig várom hogy kipróbálja

-
qpakcovboy
őstag
Na jó, most látom ubuntu.hu .....
Legközelebb használom a google-t.
Van olyan változata hogy ultimate 1.5 DVD. Ez egy programokkal kiszinesített változat? Olyasmi mint egy XP, amibe bele van már integrálva az office és társai?
Ezt utólag gondolom nem lehet Magyar nyelvűre varázsolni. Vagy létezik ennek ilyen változata is, esetleg lehet nyelvet változtani? -
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni Ubuntura. De nem tudom, hogy milyen a driver támogatottsága? Nagyrészt netezésre használom a gépet, file megosztásra, MSN, Skype és társai.
A Másik kérdésem, az lenne, hogy van e magyar verziója is?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest