Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Most tértem át pár év után ismért linuxra winről, megnéztem mit fejlődött a dolog, és hát óriási csalódás volt az Ubuntu Unity. Elképeszető, hogy tudták így elcseszni azt a disztribuciót. Már épp azon voltam, hogy hagyom a francba, megyek vissza win-re, de utolsó próbának felraktam a Kubuntut, és hát iszonyú jó. Amennyire hulladék az Unity, annyira szuper a KDE felület, jól használható, sok beállítási lehetőség, és áttekinthető, viszont nincs agyonra kiherélve. Aki linuxra vált az pont arra vágyik, amit a Kubuntu ad, mert aki Unityre vágyna, azt nem érdekli a linux szvsz. Ez a KDE nagyon pozitív élmény, ezért is írtam most ezt meg. Egyedül a betűk minőségével nem vagyok még kibékülve, az jobb volt Win-en
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Major Major
üzenetére
pl a csííz sem látja, sőt egyik camera szoftver sem.
lsusb: Bus 003 Device 004: ID 046d:08f6 Logitech, Inc. Quickcam Messenger Plus
Köszi a linket amúgy, hasznos lesz!
-
Kormi76
aktív tag
Üdv!
Kiwi linux 9.04 van fent és fel szeretném telepíteni a Logitech Quickcam Messenger webkamerámat, mi ilyenkor a teendő? Ha rádugom nem ismeri fel alapból. Találtam egy ilyet: [link] de nem tudok vele mit kezdeni, mert még kezdő linuxos vagyok.
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest