Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
Aktív témák
-
thoo2
csendes tag
Sziasztok nagy gondom van meg szeretném ismerni a Linux-ot és az Ubuntu-t választottam. De nem akartam lecserélni az eddig bevált window 7-et ezért a Linux Ubuntu-t a VMware Workstation 7.1 re telepítettem fel. Most jön a gond nem tudok 3d gyorsítást varázsolni sehogy van egy csomó leírás persze hogy egyik se működik. az alábira fektettem nagy hangsúly-t de hiába:
A telepítési mappát a virtuális gép egyUbuntu.vmxdarab (ami a virtuális gép konfigurációs fájl is változtatni a hálózati kártya címe ====)
A Jegyzettömb alkalmazással nyissa meg hozzá az alábbi három sor
mks.enable3d = "TRUE"
svga.vramSize = "67108864"
vmmouse.present = "FALSE"valaki könyörgök érthetően írja el mert ez a leírást megcsináltam és még csak el se indul a virtuális gép. Amikor VMware Workstation-re win 7 tettem rögtön volt 3d gyorsítás. kérnék egy működő érthető leírást azt se bánom ha képekben csak megtudjam csinálni a 3d-t
Tényleg kezdő vagyok linux ba alapos leírást kérnék. eőre is köszi
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerencsére van 12.8 Ghz-em