Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
szigmat
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem kaptam telepítő cd-ét a géphez. Csak rendszer visszaállítást lehet csinálni, de ahhoz is kell egy minimális windows.
-
szigmat
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Segítséget kérnék!
Vázolom a helyzetet: Van a netbookom ban egy 250gbos vinyó, kétfelé particionálva. Egyiken a win7, másik tele van filmekkel.
Az aztaligépemmel 2szer letöltöttem már 10.10-et, ki is csomagoltam. Találtam egy usb-creator nevű menüt, megnyitom, de nem tudok cd képet rakni a pendrivera, mert nem találok.
Már az asztalipcém egyik vinyójára is megpróbáltam feltelepíteni, de mindig azt írja ki, hogy hejezzek egy új cd-ét a harddrive-ba.
Egy livecd-hez hasonlóan szeretném kipróbálni a linuxot, de nem megy

Csak én vagyok ilyen nyomi, hogy nemtudom megcsinálni, vagy miért?
Egy részletes és pontos leírásrt szeretnék a telepítésről(hogyan csináljak cd képet) és a win7 alá telepítésről, mint alkalmazás, de eddig nem találtam. -
szigmat
tag
Még küzdök a pendriveról való futtatással.
Tapasztalat van már valakinek a 10.10-zel?
Szerintetek lesz majd win7 starter és ubuntu 10.10 netbook edition öszzehasonlító teszt? -
szigmat
tag
Sziasztok!
Az Ubuntu 10.10 Netbook verzóját szeretném felrakni a Samsung n210-es netbookomra, de nem kaptam win7 indítólemezt.
A kérdés az lenne, hogy viszza tudom-e állítani a windowst indítólemez nélkül vagy nem, ha letörlöm a linuxot? (van biztonsági mentés)A válaszokat köszönöm!
Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest