Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
Aktív témák
-
szigmat
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem kaptam telepítő cd-ét a géphez. Csak rendszer visszaállítást lehet csinálni, de ahhoz is kell egy minimális windows.
-
szigmat
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Segítséget kérnék!
Vázolom a helyzetet: Van a netbookom ban egy 250gbos vinyó, kétfelé particionálva. Egyiken a win7, másik tele van filmekkel.
Az aztaligépemmel 2szer letöltöttem már 10.10-et, ki is csomagoltam. Találtam egy usb-creator nevű menüt, megnyitom, de nem tudok cd képet rakni a pendrivera, mert nem találok.
Már az asztalipcém egyik vinyójára is megpróbáltam feltelepíteni, de mindig azt írja ki, hogy hejezzek egy új cd-ét a harddrive-ba.
Egy livecd-hez hasonlóan szeretném kipróbálni a linuxot, de nem megy

Csak én vagyok ilyen nyomi, hogy nemtudom megcsinálni, vagy miért?
Egy részletes és pontos leírásrt szeretnék a telepítésről(hogyan csináljak cd képet) és a win7 alá telepítésről, mint alkalmazás, de eddig nem találtam. -
szigmat
tag
Még küzdök a pendriveról való futtatással.
Tapasztalat van már valakinek a 10.10-zel?
Szerintetek lesz majd win7 starter és ubuntu 10.10 netbook edition öszzehasonlító teszt? -
szigmat
tag
Sziasztok!
Az Ubuntu 10.10 Netbook verzóját szeretném felrakni a Samsung n210-es netbookomra, de nem kaptam win7 indítólemezt.
A kérdés az lenne, hogy viszza tudom-e állítani a windowst indítólemez nélkül vagy nem, ha letörlöm a linuxot? (van biztonsági mentés)A válaszokat köszönöm!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest