Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
autogiro
csendes tag
de, szokott, csak már annyit olvasgattam hogy próbálkoztam mindenfélével

azért gondolom amúgy hogy failsafe-et használ mert ha törlöm a failsafe-et, mindig létrehoz egy újat, és pl képernyő beálíltásoknál sose azt írja ami bevan állítva rendes configban, videókártyát egyébként azt írja hogy geforce 6800, amikor 6600as kártyám van
vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

vki tudna nekem írni vmi rendes config-ot? inno3d geforce fx 6600 128mb kártyám van... ja és log-ban ír vmi olyat hogy Bad.bios... :S