Hirdetés
Aktív témák
-
D.R.O.
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Hello!
ngabor látom neked is r61i-d van ubuntuval. Azt szeretném kérdezni, hogy a wifi-t mivel izzítottad be? Feltettem már a Wifi Radar nevü cuccost látja is a routert, meg a jel erőssége is jó, csak kapcsolódásnál nem ad ip-t és nem megy a hálózat.
Másik kérdés, milyen cuccot használsz ubuntuhoz a power managementhez (remélem így írják), hogy a notbook energiatakarékosabb legyen? Mert nálam max 2 órát bír.
Ha ráérsz és van kedved megosztani az infókat, akkor örömmel várom válaszaidat.
-
qwertly
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Feltettem őket köszi de valahogy pofásabb volt amikor az óra mellett láttam őket és használhatóbbak voltak
.Azért tipródok mert egy nőneműnek lenne és szeretetném meggyőzni,hogy nem kell neki tört windows ha linuxal is megvan oldva az ö igénye.Hát ezért kell egy kicsit pofásítani az asztalt 
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Nintendo Switch 2
- Őskoczka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Azért tipródok mert egy nőneműnek lenne és szeretetném meggyőzni,hogy nem kell neki tört windows ha linuxal is megvan oldva az ö igénye.Hát ezért kell egy kicsit pofásítani az asztalt