Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Sejtettem
Ez valami gurb bug én is találkoztam már vele. Van egy sata és egy ata vinyóm. Telepítés uátn a satára rakja a /boot/grubot és az atára az mbr-t. Agyrém. Az első ilyennél vezettem be, hogy egy gép egy vinyó telepítés közben. Lehet most is ez a helyzet. [lesz nemsokára grub2] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Öö lehet félreértem mi a gond, de miért nem írod át egyszerűen grubban (e gomb), aztán akkor be tudsz bootolni, s átírva a menu.lst-t (elején a kommentek közt van egy olyan rész, hogy mi az alapértelmezett root partíció, azt is át kell írni, mert amúgy minden kernel frissítésnél az átíratlanra dobja vissza) rendben lesz minden. De szerintem félreértek vmit

Kephamos:
Nem az x3100-al van kavarás, hanem mindennel ami ATI
(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagyis AMD..sose fogom megszokni) Amúgy Cedega-nál az esetek jó részében jobb a Wine (játékokra is).