Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Aktív témák
-
wuuk23
csendes tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem lehet hogy megállt a ventid a VGA-n vagy a procin? Esetleg "memory leak"?(ha jól tudom akkor ez valami NVidia bug)
Egyébként nálam a hardy teljesen stabil az aláírásomban látható konfiggal... sőt ami számomra a legmeglepőbb gyorsabb egy 8 éves Maxtor winyón(5400rpm) mind egy hiper-szuper WD-n az XP....Először kb egy éve a 6.10-es UBI-t raktam fel első Linuxomnak...1 hét és váltottam vissza XP-re...És most a 7.10-et raktam fel kb 1 hónapja...csak ámultam a sok változáson
de a hardy az már majdnem Dektop
informatikai végzetség nélkül elboldogulok vele.
Szerintem 1 év múlva
minden smerősönek ajánlani fogom az M$ helyett ... iszonyatos fejlesztői munka állhat mögötte, nem beszélve a community-ről (ubutu.hu-t szoktam olvasni és ott nagyon segítőkészek az emberek)Egyébként lenne 2 kérdésem:
Át tudom valahogy költöztetni a rendszerem a gyosabbik winchesteremre? nem akarok ujratelepíteni....
a 32bites rendszert átalakíthatom valahogy 64-esre? nyerek ezzel valamit is?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a hardy az már majdnem Dektop
informatikai végzetség nélkül elboldogulok vele.