Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
sztikac
üzenetére
Nem, a billentyűzeten kell shift+alt+ctrl+N kombót nyomni. ...ami a vicc, hogy ezt kifelejtették a bill. manualjából, a nyomtatott és az online változatból is. Leveleztem anno Gigabyte-val, mire kiderült. Előtte volt egy "linuxos" billentűzetem is...

Mondjuk ezzel együtt lehet élni.Ami probléma van -mert má' miért ne lenne- az az ATI driver. Néha XBMC nem lép ki, belefagy, vagy videóban kilépett. Rákeresve ATI driver gond. Leszedtem -amit lehetett, mert a frissítést nem engedte. Majd újraraktam. Játékban jó, de XBMC néha kressel. Teendő? Nyílt drivert szedjem le, az kavarhat? Mondjuk 12.04 sztem tiszta telepítéssel indítom, ezt még 10.10-el raktam fel.
rybank: külső, esata vagy USB3 merevlemez egyszeri 20-25k összegért, és öröm, bódottság. GYorsabb, mint az onlány, nem para, biztonságos.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Motoros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest