Hirdetés
Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
sztikac
üzenetére
Nem, a billentyűzeten kell shift+alt+ctrl+N kombót nyomni. ...ami a vicc, hogy ezt kifelejtették a bill. manualjából, a nyomtatott és az online változatból is. Leveleztem anno Gigabyte-val, mire kiderült. Előtte volt egy "linuxos" billentűzetem is...

Mondjuk ezzel együtt lehet élni.Ami probléma van -mert má' miért ne lenne- az az ATI driver. Néha XBMC nem lép ki, belefagy, vagy videóban kilépett. Rákeresve ATI driver gond. Leszedtem -amit lehetett, mert a frissítést nem engedte. Majd újraraktam. Játékban jó, de XBMC néha kressel. Teendő? Nyílt drivert szedjem le, az kavarhat? Mondjuk 12.04 sztem tiszta telepítéssel indítom, ezt még 10.10-el raktam fel.
rybank: külső, esata vagy USB3 merevlemez egyszeri 20-25k összegért, és öröm, bódottság. GYorsabb, mint az onlány, nem para, biztonságos.
Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- NBA és kosárlabda topic
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs