Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Babetta-X

senior tag

válasz ViZion #44444 üzenetére

Ismét csak köszönöm!
    A helyzet az, hogyha a 80GB-s HDD-t bedugtam, úgy elindult gond nélkül a telepítő és látta is a 300GB-s SATA HDD-t. Partíció kezelőnél az általam már előre kiürített tárhelyet kijelöltem a linuxnak, hogy ext2-re formatálhatja is, de ez nem volt neki elég, cserepartíciót (swap)-ot is kért, erre egy félig üres partíciót jelöltem ki formatálás nélkül (Gondolom ez esetben a rajta lévő adatok megmaradnak és a szabad részt használja csak a szövegből ítélve.)
    Lefutott a telepítő, minden oké volt, kivéve a legvégét, utolsó amit láttam, hogy billentyűzet beállítás telepítés, felhasználó létrehozás (nem figyeltem végig, ezután nem tudom mi jött), majd mire visszanéztem egy kedves kis hibaüzenet fogadott:

A Grub 2 dev install hibát adott. Ez egy végleges hiba.
    Ezután sokáig vártam közben ki volt végig rva, hogy telepítés vége, gratulálunk, majd miután meguntam nyomtam neki egy resetet, persze nem indul el, hanem kihozza, hogy error 17, mint régen a telepítésnél.

Itt megint csak megállt a tudomány. Megpróbálnám usb-ről is, de erről hol találok infót, hogyan kell elkészíteni stb?

Az alaplapom típusa: Asus a8v (legrégebbi AGP-s változat)

Aktív témák