- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"Van egy rakás ember értelmes ötlet nélkül, akinek csinálni kell valamit, hogy igazolják azt, hogy miért kapják a fizujukat(gyurcsányi vezetési elv)."
Egy bizonyos szint fölött ez MINDEN államigazgatási szervre jellemző, tetszőleges kormány alatt (sőt, nemcsak Magyarországon). Az orbáni rendszerre is. De magáncégnél is előfordul, pl. ahol én dolgoztam (milliárdos forgalmú cement- és betonipari cég), ott szintén volt olyan marketinges főnök havi négymillióért, akinek a munkája javát a két titkárnője végezte.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az ablakvezérlőgombok balra áthelyezésének én mondjuk kifejezetten örülök már, pedig jobbkezes vagyok. Próbálgattam a GNOME Shellt, és rá kellett eszmélnem, hogy a széles képernyős monitoromon a vezérlése annyiból áll neki, hogy balra-jobbra húzogatom egyfolytában az egeret. Nekem ez a kilométeres egerészés valahogy nem jött be, úgyhogy nem kötöttünk közelebbi barátságot.
(#44384) Taktoj: A Super az a windowsos gomb, a jeléről megismered, valamint a Ctrl és Alt billentyűk között található.
1. Nem biztos, nem lehet általánosan megmondani.
2. A számítógép újraindítása, esetleg egy másik gép.A gyökérfájlrendszerre települ az Ubuntu, ha nem csatoltatsz alá valamilyen partíciót, akkor ezt nehezen teszi meg (/ csatolási pont).
Aktív témák
- SörcsaPH!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi