Hirdetés
- Apple MacBook
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"Van egy rakás ember értelmes ötlet nélkül, akinek csinálni kell valamit, hogy igazolják azt, hogy miért kapják a fizujukat(gyurcsányi vezetési elv)."
Egy bizonyos szint fölött ez MINDEN államigazgatási szervre jellemző, tetszőleges kormány alatt (sőt, nemcsak Magyarországon). Az orbáni rendszerre is. De magáncégnél is előfordul, pl. ahol én dolgoztam (milliárdos forgalmú cement- és betonipari cég), ott szintén volt olyan marketinges főnök havi négymillióért, akinek a munkája javát a két titkárnője végezte.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az ablakvezérlőgombok balra áthelyezésének én mondjuk kifejezetten örülök már, pedig jobbkezes vagyok. Próbálgattam a GNOME Shellt, és rá kellett eszmélnem, hogy a széles képernyős monitoromon a vezérlése annyiból áll neki, hogy balra-jobbra húzogatom egyfolytában az egeret. Nekem ez a kilométeres egerészés valahogy nem jött be, úgyhogy nem kötöttünk közelebbi barátságot.
(#44384) Taktoj: A Super az a windowsos gomb, a jeléről megismered, valamint a Ctrl és Alt billentyűk között található.
1. Nem biztos, nem lehet általánosan megmondani.
2. A számítógép újraindítása, esetleg egy másik gép.A gyökérfájlrendszerre települ az Ubuntu, ha nem csatoltatsz alá valamilyen partíciót, akkor ezt nehezen teszi meg (/ csatolási pont).
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest