Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Na végül leszedtem a Gamer Editiont. VMware alól egész gyorsan futott, live módban viszont kb 10-15 eprc alatt indult el.
Live módban való induláskor kiadott egy üzenetet, hogy a Gnome témakezelő nem tud elindulni, majd csak a köv. induláskor, így az alap kinézetet töltötte be. Ha feltelepítem akkor se fog működni ?
-
ngabor2
nagyúr
először is, leszögezem: nem próbáltam ki. de ez azoknak jó, akik úgy vannak, hogy 1x feltelepítem, és nem akarok többet a telepítéssel foglalkozni. felpakol rengeteg olyan dolgot, amit az átlagjúzer nem, vagy legalábbis mindet nem (4 ablakkezelő... mikor általában mindenki egyet hassznál...). valóban szép, hogy egyből lehet mindent használni, de igen nagy részüket az 1. hsz-ban említett 2 paranccsal fel netről fel tudná tenni.
vagy azoknak jó, akik net nélküli gépre akarják feltenni. nekik viszont a rakat netes progi a felesleges. ez egy ilyen ''mindent bele'', mindenre jó, de igazából semmire nem kihegyezett rendszer. egy erősen kibővített edgy. a 7.04 kiadás előtt egy szűk hónappal én már nem váltanék rá.
Aktív témák
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egyszerű kávé topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest