- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Na végül leszedtem a Gamer Editiont. VMware alól egész gyorsan futott, live módban viszont kb 10-15 eprc alatt indult el.
Live módban való induláskor kiadott egy üzenetet, hogy a Gnome témakezelő nem tud elindulni, majd csak a köv. induláskor, így az alap kinézetet töltötte be. Ha feltelepítem akkor se fog működni ?
-
ngabor2
nagyúr
először is, leszögezem: nem próbáltam ki. de ez azoknak jó, akik úgy vannak, hogy 1x feltelepítem, és nem akarok többet a telepítéssel foglalkozni. felpakol rengeteg olyan dolgot, amit az átlagjúzer nem, vagy legalábbis mindet nem (4 ablakkezelő... mikor általában mindenki egyet hassznál...). valóban szép, hogy egyből lehet mindent használni, de igen nagy részüket az 1. hsz-ban említett 2 paranccsal fel netről fel tudná tenni.
vagy azoknak jó, akik net nélküli gépre akarják feltenni. nekik viszont a rakat netes progi a felesleges. ez egy ilyen ''mindent bele'', mindenre jó, de igazából semmire nem kihegyezett rendszer. egy erősen kibővített edgy. a 7.04 kiadás előtt egy szűk hónappal én már nem váltanék rá.
Aktív témák
- Temu
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest