Hirdetés
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Na végül leszedtem a Gamer Editiont. VMware alól egész gyorsan futott, live módban viszont kb 10-15 eprc alatt indult el.
Live módban való induláskor kiadott egy üzenetet, hogy a Gnome témakezelő nem tud elindulni, majd csak a köv. induláskor, így az alap kinézetet töltötte be. Ha feltelepítem akkor se fog működni ?
-
ngabor2
nagyúr
először is, leszögezem: nem próbáltam ki. de ez azoknak jó, akik úgy vannak, hogy 1x feltelepítem, és nem akarok többet a telepítéssel foglalkozni. felpakol rengeteg olyan dolgot, amit az átlagjúzer nem, vagy legalábbis mindet nem (4 ablakkezelő... mikor általában mindenki egyet hassznál...). valóban szép, hogy egyből lehet mindent használni, de igen nagy részüket az 1. hsz-ban említett 2 paranccsal fel netről fel tudná tenni.
vagy azoknak jó, akik net nélküli gépre akarják feltenni. nekik viszont a rakat netes progi a felesleges. ez egy ilyen ''mindent bele'', mindenre jó, de igazából semmire nem kihegyezett rendszer. egy erősen kibővített edgy. a 7.04 kiadás előtt egy szűk hónappal én már nem váltanék rá.
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest