- Apple MacBook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
róland
veterán
OK!
Mint kiderült a magyar szerverek voltak lemaradva kiadáskor, ezért sok telepítés hibás lett.
Egyszerűen újraindítva a régebbi verziót, ott átállítva fő kiszolgálóra a szoftverforrásokat, felajánlotta az intelligens telepítést opcióként, mellyel problémamentesen sikerült frissíteni a jelenlegi kiadásra.
(Asztali gépemen valamiért nem sikerül frissítenem a Windows7-et SP1-re. Már vagy 100-szor próbálta szerencsétlen rendszer, de nem megy. Kipróbálva ugyanazzal a telepítővel más gépen működik. Sikerült mellé olyan programot kifognom, amit a netbookom XP-jén tudok használni, a Win7-en folyamatosan elszáll hibaüzenettel.) Ezeket még nem sikerült Ubuntu-n produkálni.
Ha kicsit visszaolvasol féltem a jelenlegi frissítéstől, mert korábban mind a bluetooth, mind a webkamera, mind a wifi kezelésével akadtak gondok a netbookomon. Ennél a kiadásnál ezek mindegyike elsőre működik. (Arra pedig nem volt nehéz rájönni, hogy ABC sorrend szerint akar csatlakozni az elérhető hálózatokra.)
Én megszoktam és szeretem a Unity felületet. Sokszor azon kapom magam, hogy keresem az oldalsávot, ha Windowst használok.
Azt meg megszoktam, hogy a Pinnacle tv-tunerem nem működik Linux alatt, hiszen Windowson is szívás - napok kérdése mire ott is működésre bírom - a beállítása. (Így jártam. Ismert gyártó a márkanévvel visszaélve, szinte nulla terméktámogatással piacra mert dobni valamit.) Bár adok egy esélyt a Tvheadend programnak.Tehát jöhetnek az ellenérvek, hogy neked miért nem jó. Hátha segítséget is kapsz. Különben csak üres vagdalkozás, amit itt csinálsz.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest