- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Hát én asszem most elsüllyedhetek szégyenemben. Most kipróbáltam megint, és működött a Windows alól, úgy, hogy bent volt az Ubuntu-s vinyó.

A tököm sem érti ezt, kábé 2 hete azzal szenvedtem, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, azóta meg lusta voltam írni a topicba, de most eszembe jutott, meg is írtam, csak előtte nem próbáltam ki ismét, hogy mi a pálya. Elég nagy baromság volt így írni, belátom.
Hogy azóta mit állíthattam át, vagy mi változhatott a Windows-ban? Fogalmam sincs. Mondjuk ez a legrosszabb, amikor az ember nem vágja, mitől javult meg valami.
Úgyhogy bocsánat a felesleges szócséplésért mindenkitől!

És köszi a türelmes hsz.-eket.

Mégsincs gond a Windózzal, valami egyéni para lehetett."A windows nem szeret nem elsődleges meghajtó lenni, így ha mindent újratelepítesz, akkro azt tedd oda."
SATA-vinyóknál ez már nem érdekes.
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Farming Simulator 22
- Xbox Series X|S
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi