- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal` #36619 üzenetére
Hát én asszem most elsüllyedhetek szégyenemben. Most kipróbáltam megint, és működött a Windows alól, úgy, hogy bent volt az Ubuntu-s vinyó.
A tököm sem érti ezt, kábé 2 hete azzal szenvedtem, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, azóta meg lusta voltam írni a topicba, de most eszembe jutott, meg is írtam, csak előtte nem próbáltam ki ismét, hogy mi a pálya. Elég nagy baromság volt így írni, belátom.
Hogy azóta mit állíthattam át, vagy mi változhatott a Windows-ban? Fogalmam sincs. Mondjuk ez a legrosszabb, amikor az ember nem vágja, mitől javult meg valami.Úgyhogy bocsánat a felesleges szócséplésért mindenkitől!
És köszi a türelmes hsz.-eket.
Mégsincs gond a Windózzal, valami egyéni para lehetett."A windows nem szeret nem elsődleges meghajtó lenni, így ha mindent újratelepítesz, akkro azt tedd oda."
SATA-vinyóknál ez már nem érdekes.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest