- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nah ez az amiről beszéltem.Ránéztem a compizra youtubeon, háth abba is van vagy 2 szemet gyönyörködtető efekt.Jah és jut eszembe.amikor a 3d kockát hozom elő berylben ctrl+alt+ egér.Na annak a kockának a méretét nem lehet valahogy lekicsinyiteni?a managerben nem nagyon találtam rá opciót.a youtubeon a videokban sokkal kisebbek a 3d-s kockák
meg ebben a videoban az ubuntunál felül vannak az ikonok és alul a tálza.azokat a kis bogyós ikonokat hogyan lehet megvalósítani? 
-
vamzi
senior tag
én ugy tudom, h nem.a compiz ugyan az mint a beryl, csak a beryl csicsásabb meg több az efektje.én ugy tudom, legalább is valami ilyesmit olvastan a minap az egyik oldalon.Amúgy én is belőttem a beryl-t.testre is szabtam, mostmár nagyon tetszik az egész rendszer.bár ha filmet szeretnék nézni akkor kikell lőnöm a berylt mert különben pixeles és akadozik a lejátszás akármivel, már ha bejön a video képe
ha nem jön be akkor ugyan az amit fentebb irtam, hogy mintha befagyna a lejátszó skinje és összefolyna a kis skin a video méretű skinnel.erre esetleg valaki tud megoldást? 
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
meg