- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
doktordrog
aktív tag
Ehhez már nem nagyon tudok hozzászólni.
Itt látok valami beállításokat
Itt meg olyanokat, akiknek szintén nem megy
De igazából így neten keresztül ennyit tudtam

-
doktordrog
aktív tag
válasz
derossi
üzenetére
Én a helyedben elindítanám liveként az ubuntut, és megnézném, hogy működik -e rajta , ami kell, vagy mi az, ami nem megy.
Meglepne, ha a hangkártyád nem menne. Hálókareszhoz lehet, h kell egy kisebb bütykölés.
De egyébként azt hallottam, h még laptopra nem elég jó az ubuntu, mert nincs rendesen megoldva az energiagazdálkodás.
-
doktordrog
aktív tag
Why not make the program support multi source downloads?
LinuxDC++ won't support this until win DC++ does. And no, we won't switch to StrongDC++'s core or to some other random DC++ mod's core.Nem nagyon szoktam dc-ni, de nekem az agyamra megy, ha valaki így tölt tőlem

Ha megszoktad valamelyiket, akkor meg használd wine-vel. Nem hinném, hogy dc-k gondot okoznának neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest