Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon
üzenetére
a hardverkompatibilitás sajnos tényleg nagy baj, ezt egyedül szerencsével vagy a hardver megvásárlása előtti utánajárással lehet csak megoldani, a régebbi cuccok így viszont kétesek...
a wine is inkább csak kényszermegoldás, nekem arra jó, hogy az Office 2007 menjen rajta, de komolyabb programokat futtatni szvsz zsákbamacska. Bár nem tudom milyen programokat szeretnél wine-al futtatni, de lehet jobban járnál egy virtualboxba telepített Windowsal, habár a gpu gyorsítás ott is felejtős.
a flash tényleg szarabb, mint windowson, habár egyedüli kivételt képez a nemrég kiadott 10.2 'square' előzetes, viszont ez csak 64 bitre érhető el. én szerencsés helyzetben vagyok, mivel számomra a flash csak a youtube-on szükséges, az meg műkődik.
a tűzfalat tényleg nem értem miért kell kikapcsolni default ubuntun, egyik első dolgom aktiválni telepítés után. Szerencsére nem az összes disztribúción van így, pl. az openSUSE alapból bekapcsolt és konfigurált tűzfallal települ.
Állandó védelemmel rendelkezik tudtommal az Eset NOD32 Linuxos változata: [link]. Egy darabig használtam, de csak Windowsos vírusokat jelzett néhány weboldalon/fájlban.
A hamis biztonságérzet mindig rossz: hiszen 100%-ig biztonságos rendszer nincs.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest