Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Az a baj, hogy a leírás már több, mint fél éves, ez az Ubuntunál rengeteg időnek számít, számos alap dolog megváltozhatott, például – ha jól tudom – Lucidban alapból már nincsen xorg.conf sem, ez rengeteg korábbi útmutató használatát nehezíti (legalábbis olyan értelemben, hogy először létre kell hozatni).
Lehet, hogy csak más néven van nálad a végrehajtandó állomány; én ilyenkor úgy szoktam eljárni, hogy Alt+F2 ablakban elkezdem beírkálni a lehetséges neveket, s amikor olyanra egészíti ki, ami megfelelőnek látszik, akkor elényomom a gksu-t. (Most láttam egy helyen, hogy volt, ahol elé kellett tenni például azt, hogy fujitsu_)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest