Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
Aktív témák
-
A Moonlightot kellene letölteni és kipróbálni, de a legújabb Silverlightos tartalmakkal még nem boldogul. Mondjuk most az előzetes verziót linkeltem, az az elérhető legfrissebb kiadás, ha azzal sem megy az amit szeretnél, akkor sajnos várni kell.
(#27472) .mf: szerintem egyszerűbb, ha kikapcsolod azt a szigorú energiatakarékoskodást. A merevlemezgyártó weboldaláról lelehet tölteni DOS-os alkalmazást amivel lehet állítani, de persze a hdparmal is megoldható a dolog Ubuntu alatt (főleg, hogy egy újraindítás után a beállítás gyakran resetelődik ilyen merevlemezeknél).
Az Advanced Power Managementet kikapcsolni a következő paranccsal lehet:sudo hdparm -B 255 /dev/sda
Mást is lehet még állítani a program segítségével, ami még érdekes lehet sebesség szempontjából az az Acoustic Management. A legnagyobb sebességet a következő beállítás nyújtja:
sudo hdparm -M 254 /dev/sda
Egyébként nekem így 81,6 bekapcsolva töltött nap után a parkolózónába lépő ciklusok száma 654.

Aktív témák
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest