Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Melorin
üzenetére
azért csak hang van a filmnézésnél, mert alapból egy rakás kodek nincs feltelepítve (ezért lett volna egyszerűbb a linuxmint mondjuk). fel kell tenni a restricted-extras csomagot, és menni fog az. én gnome-mplayer-t hazsnálok videózásra, elég minimalista és egyszerű a kezelőfelülete.
zenére van sok dolog. már megszoktam a rhythmbox-ot, bár eleinte gyűlöltem a felépítését, de ha rendesen fel vannak címkézve a zenéid, akkor nem rossz. hangminőségben sokkal jobb az audacious-nál. illetve kicsit más az aqualung, illetve az exaile is, érdemes kipróbálgatni (ha nem jön be, akkor legfeljebb leszeded).
Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest