Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Mini PC
- Pánik a memóriapiacon
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem az FF-t védtem, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy milyen problémákba ütközhet a böngésző választós megoldás, jancsikát hívhatjuk akár manci néninek is a dolgon nem igazán változtat...
Nem tudom mivel foglalkozol, nem tudom, hogy milyen userekkel találkozol, én csak abból indulok ki amit tapasztalok.
Suli mellett, házhoz megyek gépeket telepíteni/javítani/konfigolni/... és nagyon széles skálán mozognak a népek... van aki inkább csak tanácsot kér, de van aki csak annyit tud, hogy ott a kék e betü és az az internet... és sajnos a rosszabbik véglet felé tendál a dolog... az informatikai analfabetizmus komoly probléma Magyarországon.
Sok embernek a böngésző koncepcióját és lényegét is magyarázni kell, nem hogy miben különbözik mondjuk a Chrome vagy a Safari (érdekes, az apple tulajok nem lázadnak a Safari ellen, pedig tehetnék...)Bevallom, a kérdésedre nem tudok válaszolni, hogy mégis mi lenne optimális jancsikának, mert ahány felhasználó annyi nézet és nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, az viszont biztos, hogy ezt a szedjük ki a böngészőt a winfosból hype-ot az indította, hogy integráns része volt a winfosnak az ie és nem lehetett eltávolítani, holott az összes más OSben igen.
"Azt meg őszintén szólva lesz@rom, hogy Jancsika mit tud és mit nem a böngészőkről"
Akkor miért akarsz ráerőszakolni 1 választást amit nem tud/akar/képes meghozni?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest