Hirdetés
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Aktív témák
-
moma
őstag
-
drachos
tag
válasz
FixY67 #20520 üzenetére
Igen, valóban igaza van, mert nem írtam oda, hogy én xp-ben gondolkodtam windows alatt, aminél láttam már, hogy első bootolásnál vírusos volt a gép egyből, ilyet azért linuxon nehéz elérni, mivel eleve a jogosultságok nem engedik ennyire könnyen megfertőzni a gépet. Valószínűleg a vista/7 valóban biztonságosabb. Nem is ezért voltam szarkasztikus, hanem azért, mert ha már ennyire okos, esetleg beírhatta volna azt is, hogy ez nem igaz, ezért meg azért, nem pedig egyből oltani az embereket, de nekem mindegy, 2 napja csak szívok, már fontos adatot is sikerült vesztenem, megvan a magam baja, hadd örüljön, hogy még egy embert leoltott. Na jó, részemről ennyi a téma.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest