Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Az én egeremen vannak programozható gombok. Szóval nálam az egygombos copy/paste éppen működik.
Megmondom neked őszintén, nem áll rá a kezem. Nagyon megszoktam már a Ctrl-c-t. A virtuális asztalról meg azt sem tudom minek kellene nekem. Semmi szükségem sincsen rá. Szóval ez a két dolog nem érdemi dolog. Azthiszem félreértetted a dolgot. Nem kényelmi, hanem érdemi funkciókról, munkaprogramokról van szó. Linux alatt nem tudom végezni a napi érdemi munkám. Egyszerűen nincsenek meg azok a programok (vagy azok linuxos megfelelői) amikkel dolgozom.Tudni kell, hogy kétféle program van a világon. Ami valódi feladatot old meg, például könyvel, vagy videó utómunkálatokat végez. A másik csoportba azok a programok tartoznak amiket maga a számítógép léte hívott életre. Amik kellenek a működtetéséhez. Ilyenből sok van. Nem sorolom őket. Ezekből jeleskedik a linux. Az első csoportba tartozó programokból pedig nincs semmi. Névleg persze van, de azokkal nem lehet dolgozni. Sajnos ezt amit most ide leírtam, vagy nem értik a linuxosok, vagy ami szerintem még gyakoribb, nem akarják érteni. pedig ezek tények. Nem segít a struccpolitika, nem segít az értetlenkedés, nem segít a mellébeszélés...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megmondom neked őszintén, nem áll rá a kezem. Nagyon megszoktam már a Ctrl-c-t. A virtuális asztalról meg azt sem tudom minek kellene nekem. Semmi szükségem sincsen rá. Szóval ez a két dolog nem érdemi dolog. Azthiszem félreértetted a dolgot. Nem kényelmi, hanem érdemi funkciókról, munkaprogramokról van szó. Linux alatt nem tudom végezni a napi érdemi munkám. Egyszerűen nincsenek meg azok a programok (vagy azok linuxos megfelelői) amikkel dolgozom.
Opera, vuze, nautilus, konzol, rhythmbox, egy meg csak úgy üresen
A melóhelyen (w7) meg mindig keresgélem a virtuális desktop-okat...