Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Ezzel így, egy-az egyben egyetértek.
Tudom, hogy 100%-os védettség nem létezik, de céges környezetben törekedni kell rá. A semmitsem tezsek és a törekszem rá között feszülő biztonsági rés a linux esetében is óriási, de csak töredéke a windowszénál.
(#19468) zed01: Ezt sem tudtam. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Ennek majd még utánaolvasok...
OK, én már lezártam ezt a témát. Összegyűlt annyi információ (ezúton is köszönöm neketek!), hogy annak feldolgozásával, megvalósításásval elleszek egy jódarabig. Vandolgomnemmondom!

Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Tápos kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest