Hirdetés
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Végigcsináltam és Yes-t kaptam a végén, mégis ugyan olyan lassú maradt a rendszer, Megjelenésnél sem lehet felvenni az effekteket még normálra se, mert rögtön kiírja, hogy meghiúsult. Ezek után bepróbáltam egy 9.4-es Catalystot mivel itt fentebb azt írták 9600XT-vel megy. Öcsémnek ugye a 9550-esnek ugyan az a GPU-ja,mint a 9600Pronak csak visszafogva. Felment a Catalyst, kapott egy resetet azóta se normál se safe módban nem indul el az Ubuntu, töltő képernyő egyszer csak színt vált és "ketté ugrik", a képernyő meg megfagy. Szóval így nem hiszem, hogy az öcsém gépére Ubuntu kerül, mert alapban lassú mint állat, effekteket nem engedi bekapcsolni nemhogy egy compiz telepítése megforduljon a fejemben.
Aztán a nyílt driver sem javít semmit, lassú mint állat. 9.4 telepítése után meg többet el sem tudtam indítani az Ubuntut.
Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest