Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
-
pc-user
senior tag
Nagyjából ilyen az én konfig-om is...
Szerintem:
1. A Xubuntu-tól könnyebb, gyorsabb disztrót kellene megpróbálnod... (pl. Crunchbang Linux - csak egy tipp)2. Ha Firefox-ot használsz, érdemes telepíteni a Flashblock és Adblock kiegészítőket. (Miután felraktam ezeket, csökkent a proci-használat...) Nekem egyébként az Opera gyorsabbnak tűnik...
(3. Audio/video lejátszónak nekem a MPlayer jött be, gnome-mplayer front-end...)
-
Gyorsulást érhetsz még el a memória bővítésével is; ha 1 giga lenne, többet érnél el vele, mintha 800-ról 850-re ugrasz (ezt egyébként tuninggal nem tudod elérni?)... Persze a flash- és videolejátszáshoz inkább CPU kell, FF meg egyébként sem sebességbajnok, legalábbis indításkor, főleg, ha sok különböző oldalt látogatsz.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest