Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Szia!
Úgy nézz ki,hogy sikerült megoldanom. Nem a kézi-t választottam, inkább ráhagytam Ubira a telepítést, lesz ami lesz.

Újraindítás útán megjelent a grub menü, választható op.rendszerek listája.
Bár még a vistát nem probáltam betölteni ,majd később.
Igaz,hogy még azt a 334 db fissítést még nem küldtem rá a rendszerre,de mintha ettől független ,kellene,hogy a zárt meghajtók alatt legyen a videokártyám és engedélyeznem kéne.
Most az írja,hogy: Ezen a rendszeren nincsenek használatban zárt meghajtók.
Ennek,híányából a Monitor felbontása menüben, max. 1280x1024-es a legnagyobb választható felbontás.Teendő eltölteni,felrakni az Ati ccc-t,hogy be tudjam állítani a monitorom felbontását a natív 1440x900-ra ?
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Nem tudom megnézni,mi is történt azon a helyen,ahova a linux került volna. Formáztam. Nem egy vinyó van a gépembe, hanem kettő , két-két partícióval.
Lehet,hogy az volt a gond, hogy telepítéskor a második vinyó még "dinamikus kötetként" volt jelen.
Ma délútán újra megpóbálom és jelentkezek.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár még a vistát nem probáltam betölteni ,majd később. 
Ma délútán újra megpóbálom és jelentkezek.