Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ilyen egyszerű?!
Más:
Most desktopot újraindítottam. De sajnos nem indul el a rendszer, csak a barnás háttérszín jelenik meg (kb. login után hal be). Annyit kiír, hogy a home folderben a .dmrc-ét nem veszi figyelembe, mert másoknak nem kellett volna írási jogot adnom ide (ezt tényleg megtettem). Mit tudok tenni, hogy betöltődjön a rendszer?
ctrl+alt+backspace-re megjelenik a login ablak, adatok megadása után uez.
Próbáltam recovery mode-t, x server javítással, semmi.
Szerk: pontos hibaüzi:
user's home/.dmrc file is being ignored. This prevents the default session and language from being saved. File should be owned by user and have 644 permission. User's HOME directory must be owned by user and not writable by other users.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs