Hirdetés
Aktív témák
-
magua.
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem menni fog. Kipróbálhatod előtte virtuálgépen (pl.: wubi), ha valami nem ok egyszerűen eltávolítod windows alól mint bármely más progit. Nekem egy hasonló régi Dell gépen megy. az új HP-re kivárom a 8.10-es verziót (még egy hét és kijön). Tényleg, HP Pavilion dv5-ös gépen próbálta már valaki, félek nem lesznek driverek, elég új a vas.
-
Kephamos
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem minden tovvábbi nélkül. Esetleg az ATI kártyával lehet baj, bár ha jól tudom egyre kevésbé jellemző. Meg ha jól látom, akkor ez egy régebbi vas, szóval szerintem simán működnie kell a dolognak.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Windows 11
- NBA és kosárlabda topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest