Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Még mindig ezen a bit to bit dolgon rágódom.
El nem tudom képzelni, hogy ez úgy működjön, hogy szépen elhelyez mondjuk egy 250 gigás image fájlt (forrás vinyó mérete) egy 320-as vinyón... a világ legidiótább proggija lenne.

Kizárt, hogy így működjön, tutira csak a használt részt teszi image-be szerintem.
Közben sikerült azt is felfognom nagy nehezen, amit Zsivagooo írt, amikor még nem borult el az agya teljesen. Szóval a dd az image fájl készítésénél a tömörítőket használja, ergo a tömörítő az első fázis és utána készül az image fájl (persze röptében). Ergo inkább egyből letömörítem és kész, csakhogy annál valóban nekem kell megadnom, mit tömörítsen le, de szkript esetén mindegy, úgyis csak egyszer kell megírni (jó esetben)...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest