Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
ngabor2:
Megadtam a terminálban az általad adott parancsot, ezt írta ki:
/etc/init.d/umountfs: log_success_msg "Done deactivating swap.
Most meg kellene keresnem a link file-t, amelybe a (-n) kiterjesztést bele kellene írnom?
vladi:
Megadtam a terminálban a swapoff - a parancsot, jelszót megadtam, nem adott semmi üzenetet. Most az a kérdés, hogy kikapcsolt swap után is hibát ad leálláskor?
A Wubi szerintem nem átok, nagyon jó kezdeményezés, 98 óta foglalkoztat a Linux telepítés, de sosem volt annyi helyem a HDD-n, hogy biztonságosan újraparticionáljam. Most az elsődleges oprendszernek már a wubit állítottam be, és tervezem, hogy az XP repül a közeljövőben.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest