Hirdetés
Aktív témák
-
zsigus
őstag
Itt elsősorban nem a média centerrel van gond, még az Ubuntu-ban fut ilyen lassan a Dolphin. Már lassan 2 éve használok XBMC-t és nagyon a szívemhez nőtt, és nem utolsó sorban eddig minden "problémára" találtam megoldást benne pl. Movie Set-ek (Kollekciók) beállítása, rengeteg téma, emulátorok, BD lejátszás HDD-ről stb..
Szóval itt elsősorban az APU "teljesítményével" van gond OpenGL-ben. Pedig sztem nem szabadna vele ilyen lassú sebességgel futni. A "nagy" gépemből nemrég adtam el a VGA-t, és most egy integrált HD 4200 tölt be a GPU szerepét (+ mellette egy Athlon 2 X4), és Win7 alatt 1280-as felbontásban szaggatás mentesen fut a Dolphin (hozzáteszem DirectX 9 alatt), az E-350 pedig minden tekintetben gyorsabb a HD 4200-nál (alig van késleltetés mert a GPU rögtön a CPU mellett van, plusz kétszer annyi shader processzor van az E-350-ben (40 -> 80). Vagy lehet, hogy a CPU miatt ilyen lassú?
Ki fogom próbálni rajta Win7 alatt a dolphin-t, de még arra várni kell pár napot, mert a DVD-m nemrég ment át a túlvilágra.

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest