Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
Van egy érdekes gondolatom:
A TWINKLE nevű programmal szoktam telefonálni a VoipCheapCom előfizetésemmel. Szép, telt hangja van és engem is jól értenek. Probléma nélküli megy minden. Tehát jó használni. Viszont arra gondoltam hogy amikor címet, telefonszámot, vagy egyéb felírandó adatot diktálnak be, akkor nem írom fel, nem terhelem az illető idejét, hanem nyomok egy "REC"-et és felveszem a beszélgetésnek ezt a részét, majd a telefon után kényelmesen van időm visszahallgatni (esetleg többször is), megállítani, majd újból elindítani a felvételt és kijegyzetelni. Igen-ám, de nem találok ilyen alkalmazást. Talán nincs is, nemtudom. Viszont találtam egy oldalt, ami sajnos túl bonyolult nekem.
Segítsetek légyszíves!

Aktív témák
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- NIOH 3
- VR topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest