Hirdetés
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Hali
Pár hete újra Ubuntuzom is WIndows mellett laptopon és nagyon megszerettem. 7:10 óta mindig "rám jött" néha szóval nem riadok vissza a termináltól a parancsoktól sem
Sokat olvasgattam ha valami hibám volt meg minden eddig sikerült megoldani ami nem ment elsőre stb...
Két dologgal most viszont elakadtam.
Első, hogy felraktam a Wine -t a Silverlight miatt és nem megy. Sikeresen települ de az FF nem látja :S
(Tudom van Moonlight de a Silverlight 4-es verziójával nem tud mit kezdeni. )Másik pedig, hogy gépelésnél a caps lock lassan reagál. Tehát pl. mondat kezdésnél nem csak az első betű lesz nagy hanem az első kettő, mintha nem érzékelni rendesen a lenyomást...
Még egy apróság bár ez csak kényelmi funkció, hogy tesóm miatt van fent Angry Birds (~wine) , hogy ne kelljen ezért sem átmenni Windows alá
Azt vettem észre, hogy ha a compiz be van kapcsolva akkor jelentősen lassabban fut. Kérdés pedig az, hogy lehet úgy indítani egy alkalmazást, hogy az automatikusan kikapcsolja a compizt. (mint ahogy vin alatt is átvált klasszikus nézetre ha be van állítva)Ja igen majdnem elfelejtettem 10.04 van fent mivel fősulin is ezt használjuk. (támogatás miatt) Unity amúgy sem fekszik nagyon de 1x lehet ráveszem magam.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt vettem észre, hogy ha a compiz be van kapcsolva akkor jelentősen lassabban fut. Kérdés pedig az, hogy lehet úgy indítani egy alkalmazást, hogy az automatikusan kikapcsolja a compizt. (mint ahogy vin alatt is átvált klasszikus nézetre ha be van állítva)