Hirdetés

Aktív témák

• G4bi89

senior tag

Hali
    Pár hete újra Ubuntuzom is WIndows mellett laptopon és nagyon megszerettem. 7:10 óta mindig "rám jött" néha szóval nem riadok vissza a termináltól a parancsoktól sem :)
    Sokat olvasgattam ha valami hibám volt meg minden eddig sikerült megoldani ami nem ment elsőre stb...
    Két dologgal most viszont elakadtam.
    Első, hogy felraktam a Wine -t a Silverlight miatt és nem megy. Sikeresen települ de az FF nem látja :S
    (Tudom van Moonlight de a Silverlight 4-es verziójával nem tud mit kezdeni. )

Másik pedig, hogy gépelésnél a caps lock lassan reagál. Tehát pl. mondat kezdésnél nem csak az első betű lesz nagy hanem az első kettő, mintha nem érzékelni rendesen a lenyomást...

Még egy apróság bár ez csak kényelmi funkció, hogy tesóm miatt van fent Angry Birds (~wine) , hogy ne kelljen ezért sem átmenni Windows alá :D Azt vettem észre, hogy ha a compiz be van kapcsolva akkor jelentősen lassabban fut. Kérdés pedig az, hogy lehet úgy indítani egy alkalmazást, hogy az automatikusan kikapcsolja a compizt. (mint ahogy vin alatt is átvált klasszikus nézetre ha be van állítva)

Ja igen majdnem elfelejtettem 10.04 van fent mivel fősulin is ezt használjuk. (támogatás miatt) Unity amúgy sem fekszik nagyon de 1x lehet ráveszem magam.

Aktív témák