Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Hali
Pár hete újra Ubuntuzom is WIndows mellett laptopon és nagyon megszerettem. 7:10 óta mindig "rám jött" néha szóval nem riadok vissza a termináltól a parancsoktól sem
Sokat olvasgattam ha valami hibám volt meg minden eddig sikerült megoldani ami nem ment elsőre stb...
Két dologgal most viszont elakadtam.
Első, hogy felraktam a Wine -t a Silverlight miatt és nem megy. Sikeresen települ de az FF nem látja :S
(Tudom van Moonlight de a Silverlight 4-es verziójával nem tud mit kezdeni. )Másik pedig, hogy gépelésnél a caps lock lassan reagál. Tehát pl. mondat kezdésnél nem csak az első betű lesz nagy hanem az első kettő, mintha nem érzékelni rendesen a lenyomást...
Még egy apróság bár ez csak kényelmi funkció, hogy tesóm miatt van fent Angry Birds (~wine) , hogy ne kelljen ezért sem átmenni Windows alá
Azt vettem észre, hogy ha a compiz be van kapcsolva akkor jelentősen lassabban fut. Kérdés pedig az, hogy lehet úgy indítani egy alkalmazást, hogy az automatikusan kikapcsolja a compizt. (mint ahogy vin alatt is átvált klasszikus nézetre ha be van állítva)Ja igen majdnem elfelejtettem 10.04 van fent mivel fősulin is ezt használjuk. (támogatás miatt) Unity amúgy sem fekszik nagyon de 1x lehet ráveszem magam.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azt vettem észre, hogy ha a compiz be van kapcsolva akkor jelentősen lassabban fut. Kérdés pedig az, hogy lehet úgy indítani egy alkalmazást, hogy az automatikusan kikapcsolja a compizt. (mint ahogy vin alatt is átvált klasszikus nézetre ha be van állítva)