Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pethYeti
üzenetére
Hát akkor nemtudom. Nekem fentvan a sima stable, beírtam az általad javasolt parancsokat, de nincs pl. jójátéknál java. Mondjuk fura, mert a főoldalnál eltűnik a kis rész, ami írná, hogy nincs java, viszont a felugró ablak maga már szürke.
Megnéztem még egyszer, biztos ami biztos:
/opt/google/chrome/plugins$ sudo ln -s /usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.21/jre/lib/i386/libnpjp2.so
ln: ”./libnpjp2.so” szimbolikus link létrehozása: A fájl már létezikÉs nemjó. Sőt, így már maga a jótáték be sem töltődik bejelentkezés után.
Aktív témák
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi