Hirdetés
Aktív témák
-
yann
csendes tag
Üdv,
nem tudja valaki megmondani, hogy lehet megcsinálni (meg lehet?) azt, hogy programok indításához bill. parancsokat állítsak be gutsy alatt? pl: lenyomom a CTRL-M -et és elindul az mplayer. A rendszerparancsokhoz már be tudtam állítani billentyűket, de nem láttam, hogy új parancsokat is beállíthatnék-e.
és ha már mplayer, hogy lehet beállítani, hogy ugyanúgy működjön, mint XP alatt? (bal egérgomb-pause, középső -váltás teljes nézetre, scroll -hangerő állítás...) néztem az mplayer key settings -ét, de vagy vak vagyok, vagy hülye, vagy nincs ott erre lehetőség. (feltételezem a második állítás a helytálló, ezért kérdezek)
ja és hogy lehet belecsempészni azt a szintén windows-os funkciót, hogy amint befejezi a film lejátszását, fél perc után kikapcsolja a gépet?
előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest