Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Most aztán jól megszívtam, de sikerült mentenem a menthetőt szerencsére.
Mondom kipróbálom, hogy mi az az eszköz hozzáadása itt a btrfs-nél, aztán az összes partíciómmal kipróbáltam, mert csak hibát írt ki. Erre úgy ahogy volt, a merevlemezek MBR-jét teljesen tönkretette ez a parancs, lefoglalatlan területet mutatott a GParted (és persze újraindításkor meglepődtem, hogy nem indul a rendszer). Mondom nagyon király, az összes, de tényleg, hogy az összes adatom elszállt most.
Szerencsére a két darab 1 TB-os vinyóm tökéletes klónja volt egymásnak, legalábbis a partíciók elhelyezkedését és méretét illetően, amúgy meg fejből nyomtam ezeket az adatokat. A kevésbé fontos merevlemezen (amúgy a fontos adatok mindkettőn megvoltak, hogy biztos legyen a dolog) megcsináltam ugyanúgy a partíciókat mint volt, ugyanolyan fájlrendszerre is formáztam őket, majd a másik vinyóra áttoltam az MBR-t. Ez félig-meddig egy jó megoldásnak bizonyult, mert bár a btrfs partíciók látszódnak, még a címkéjük is visszajött, csatolni viszont nem tudom őket és ellenőrzésnél is hibát ír ki, de az eleve formázatlan titkosított partíciómat sikeresen csatolni tudtam, a több száz GB-nyi értékes adatom tehát megúszta a balesetet.
Hát, ezt nem kívánom senkinek, így is elveszett pár fontos adat, szerencsére pár dolgot tudok pótolni, mert megvan a notimon is.
Aktív témák
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest