Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja úgy döntöttem, hogy az Ubuntu után kipróbálom a Kubuntut is. Letöltöttem a 9.04 x64 disztribúciót, feltelepítettem az Ubuntu helyére, ment is szépen. Viszont az IDE csatolású meghajtót azóta se ismeri fel, legyen az akár DVD-meghajtó, akár régi merevlemez. Windows XP is van a gépen, az se látja. A BIOS sem. Ma egy Compaq 615 notebookra is feltettem ugyanezt a rendszert, az eredmény hasonló, a CD nem működött. Megpróbáltam SD kártyáról telepíteni Ubuntut, Fedorát, nem sikerült egyik sem, csak a busybox jött be. Ezután a Debiannal próbálkoztam, ez feltelepedett netes forrásból. Viszont bootlosánál a GRUB a 17-es hibakódot adta ki. De legalább a DVD-meghajtó működött már, szóval megpróbálkoztam egy winXP telepítéssel. Kék képernyő, leállás. Újabb próba Win7 betával. Feltelepedett, de bootolni ez se volt hajlandó. Jelenleg itt tartok, ötletem sincs, hogy mit csináljak, mi lehet a hiba. A Kubuntu install során valahogy belepiszkált a BIOSba? Előfordulhat ilyen? Hogy lehet javítani?
Előre is köszönök minden segítséget, bízom benne, hogy valaki tudja majd a megoldást
Aktív témák
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest