Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
Ez a szerencsétlen banda a 2014-es megjelenés óta nem volt képes a visszapillantó-tükröket megoldani.
Grafikát kicsit kipofozták, de ugyanaz a buta gagyi engine van alatta ami az első 2 résznél is volt. -
mepet
addikt
A TDU-t imadtam. A TDU2-t megjobban. A Crew valamivel gagyibb volt. A 2 a videok alapjan meg szarabb volt, igy nem vettem meg. Ez meg a lila neon izek kozott suhanos resszel kivagta nalam a biztositekot, ez is kimarad, az tuti...
-
rdt89
addikt
válasz
Felesbandi #8 üzenetére
Nekem a FH3 most az 5 után minden téren sokkal gyengébb (személyes vélemény). Látszik, hogy az FH 5 mennyit és hova fejlődött grafikailag, fizikában és hangba pláne!
-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle #5 üzenetére
Az Ubisoftnál nem nehéz gyökerekhez nyúlni. Szerintem ott mindig van kéznél egy.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem lenne ezzel gond, de hogy az ellenfelek feketelyukakat szállítanak, az eléggé idegesítő, már csak azért is, mert nemigen törekszik az AI a tiszta versenyre, úgy mennek az NPC-k, mintha te ott se lennél. Előznél 2 autót, a hátsó úgy dönt, hogy most ő is előz, rád húzza a kormányt, és mintha te polákkal lennél, ő meg megrakott nyergessel, lelök a pályárol megingás nélkül...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Autós versenyjáték rajongók véleményére vagyok kíváncsi. Ez így egy FH5 után kevés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Ubisoft autós verseny sorozatának új felvonása szeptember 14-én érkezik.
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- eBay
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest