Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Rögtön lenne is egy kérdésem.
Bent a melóhelyen van internetünk.Terészetesen telepíteni nem lehet semmit. Viszont az U3-as progik működnek, kivéve a Mozilla Firefoxot. Hogy tudnám beállítani,hogy ''szívja'' le az Explorerből a netbeállításokat??
Mert a másik Maxthon Browser, amit le lehet az U3-ról tölteni, az IE alapú, az simán mükszik. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok!
Mivel a PH!-n nem nagyon találtam a témához kapcsolódó dolgokat, sőt az egész neten, magyarnyelű oldalon, ezért gondoltam,hogy itt az ideje megnyitni ezt a topikot.
Nemrég ruháztam be egy KINGSTON, 2 gigás, U3 képes pendrive-ra. Nagyon faszányos, gyors és az U3-al olyan dolgokat lehet csinálni, hogy nem hiszem,hogy szó nélkül kéne hagyni.
Sajnos egyetlen helyen találtam normális progikat rá az az U3.com, de ott meg relatíve kevés van.
Várom a tapasztalatokat, oldalakat, hogy minnél többet tudjunk kihozni a kicsikékből.
Üdv:
V.Stryker
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest